LOG IND
LOG UD

VI PASSER PÅ HINANDEN OG LOKALOMRÅDET

Et godt arbejdsmiljø

De godt 160 medarbejdere hos DFI-Geisler er vores vigtigste aktiv. Derfor passer vi også godt på dem. For at vide om vi gør det godt nok, deltager vi hvert år i verdens mest anvendte medarbejderundersøgelse ”Great Place to Work”.
Samtidig har vi hele tiden fokus på sundhed, velvære og sikkerhed på arbejdspladsen. Et godt eksempel er bevægelseskonceptet OfficeFit, som giver vores kontormedarbejdere adgang til forskellige ergonomiske redskaber, fx kontorcykler.
officefit

Ansvarlig forretningsadfærd

Både som virksomhed og individ skal man opføre sig ordentligt og behandle andre mennesker på en fair og respektfuld måde.
Den grundholdning har vi nedfældet i et adfærdskodeks Code of Conduct, som alle vores medarbejdere har skrevet under på. Det samme gælder de leverandører, som årligt sælger varer og ydelser til DFI-Geisler for over et vist beløb.

 

 

produktionsbilleder (7)

Vi støtter lokalsamfundet

For DFI-Geisler har det stor værdi at have hjemme på Mors. Og da de fleste af vores 160 medarbejdere kommer fra området, bidrager vi naturligvis til lokale aktiviteter, hvor det giver mening.
Samtidig støtter vi med stor glæde områdets unge, dygtige og ambitiøse talenter. Vi har bl.a. støttet den lokale skakspiller Jesper Thybo, ligesom vi i øjeblikket bl.a. støtter Mors Thy Håndbold, Daniel Djernis Nielsen, Kulturmødet Mors, FC Thy Piger og Morsø Golfklub.
skak med reklame