LOG IND
LOG UD

Sådan passer vi på miljøet hos DFI-Geisler

Vi har plantet den første firmaskov på Mors

Vi har som virksomhed et ansvar til at tilføre ressourcer til naturen, når vi samtidigt bruger af naturen i vores produkter.
Derfor har vi nu plantet den lokale DFI-GEISLER firmaskov. En løvskov med 33.500 træer på ca. 9 hektar.
Ideen bag skoven opstod, da vi for nogle år siden besluttede os for at plante et træ for hver træbordplade vi solgte. Vi startede i Khasi Hills, Indien.
Men vi ønskede at gøre det lokalt!
Til glæde for det område hvor vi
hører hjemme, – Øen i Limfjorden – Mors!
… og det lykkes

Genanvendelse af vand

(Water Recyling)

I juni 2020 tog vi vores nye vand-genvindingsanlæg i brug. Anlægget omfatter en buffertank, der kan rumme hele 17.000 liter. Fremover vil vi derfor genbruge vand svarende til 100 husstandes årlige forbrug.
Målet er at reducere vandforbruget fra de skærende værktøjer i vores stenafdeling med minimum 80 procent Det gavner ikke alene miljøet, det luner også på bundlinjen. Var der nogen, der sagde win / win?
116096855_162570618688861_1333889059653317062_o

Genanvendelse er sund fornuft

DFI-Geisler producerer årligt omkring 60.000 bordpladesæt i laminat. Alle restmaterialerne fra produktionen sendes til Djursland, hvor virksomheden Kronospan – Novopan Træindustri, omdanner affaldet til nye spånplader. De bliver herefter fragtet retur til Mors for at blive lavet til nye bordplader. Og så videre … Og så videre …
Vi udnytter og genbruger i dag tæt på alt vores træaffald. 8 ud af 10 laminatbordplader fra DFI-Geisler har således haft ”et tidligere liv”.
Laminat stemingsbillede

Grønnere bordplader

Som de første i Danmark anvender DFI-Geisler udelukkende FSC®-certificerede spånplader i vores produktion af laminatbordplader. Og med næsten 60.000 bordpladesæt om året, er det et stort skridt på vejen mod en endnu mere bæredygtig og gennemsigtig produktion.
Ud over laminatbordpladerne er også vores bordplader i massivtræ FSC- certificerede. Vi bidrager dermed til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.
DFI-Geisler-Carsten-Bøgh-marts-20