LOG IND
LOG UD

Sådan passer vi på miljøet hos DFI-Geisler

Forkert for nogle, – men måske helt korrekt for dig!

Hos DFI-Geisler tager vi bevidste og miljøansvarlige valg. Derfor ender vores restprodukter sjældent i containeren.
Såfremt en bordplade ikke lever op til vores høje kvalitetsstandarder, er skadet under transporten eller lignende og derfor må kasseres, så fortsætter bordpladens rejse alligevel.
”Too good to waste” skabes !
Som et led heri, giver vi dig mulighed for at købe vores ”Too good to waste” plader til billige penge!
DFI_GEISLER_059 cyklus.jpg.png

Genanvendelse af vand

(Water Recyling)

I juni 2020 tog vi vores nye vand-genvindingsanlæg i brug. Anlægget omfatter en buffertank, der kan rumme hele 17.000 liter. Fremover vil vi derfor genbruge vand svarende til 100 husstandes årlige forbrug.
Målet er at reducere vandforbruget fra de skærende værktøjer i vores stenafdeling med minimum 80 procent Det gavner ikke alene miljøet, det luner også på bundlinjen. Var der nogen, der sagde win / win?
116096855_162570618688861_1333889059653317062_o

Genanvendelse er sund fornuft

DFI-Geisler producerer årligt omkring 60.000 bordpladesæt i laminat. Alle restmaterialerne fra produktionen sendes til Djursland, hvor virksomheden Kronospan – Novopan Træindustri, omdanner affaldet til nye spånplader. De bliver herefter fragtet retur til Mors for at blive lavet til nye bordplader. Og så videre … Og så videre …
Vi udnytter og genbruger i dag tæt på alt vores træaffald. 8 ud af 10 laminatbordplader fra DFI-Geisler har således haft ”et tidligere liv”.
Laminat stemingsbillede

Grønnere bordplader

Som de første i Danmark anvender DFI-Geisler udelukkende FSC®-certificerede spånplader i vores produktion af laminatbordplader. Og med næsten 60.000 bordpladesæt om året, er det et stort skridt på vejen mod en endnu mere bæredygtig og gennemsigtig produktion.
Ud over laminatbordpladerne er også vores bordplader i massivtræ FSC- certificerede. Vi bidrager dermed til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra.
DFI-Geisler-Carsten-Bøgh-marts-20

100% grøn el

Hos DFI-Geisler bruger vi udelukkende grøn strøm i produktionen. Al vores elektricitet kommer således fra nordiske vandkraftanlæg, som ikke udleder CO2.
Vi har samtidig udskiftet al belysning i produktionen til LED, da det holder længere og bruger mindre elektricitet. Små ting gør også en forskel.
236dr5l38en9i25b

20.000 nye træer på Mors

Hos DFI-Geisler er vi helt afhængige af de materialer, vi får fra naturen. Og derfor vil vi også gerne give noget tilbage.
Mere konkret planlægger vi at plante en helt ny skov med 20.000 træer på Mors. Det vil gøre godt for naturen på Mors og samtidigt reducere det samlede klimaaftryk fra DFI-Geisler
Lars-Langkjær-aug-20