LOG IND
LOG UD

Fibertops®

Et godt valg, hvis du vil have alt det bedste fra laminat og kompaktlaminat.
Den 12 mm tynde plade, giver dig det stilrene look fra kompaktlaminat. Fra laminat får Fibertops® de slidstærke, hygiejniske og rengøringsvenlige egenskaber, samt det store udvalg i farver og mønstre.
Her får du rig mulighed for at finde et design, der matcher netop din stil – oven i købet  til en rimelig pris.

Hvad er Fibertops®?

Fibertops® er kort sagt en laminat, som limes på en fiberplade.
For at sikre pladens stabilitet, limer vi altid en sort og glat laminat på undersiden – medmindre du vælger DUO – hvor du selv bestemmer laminatfarven, på både over- og underside. Laminat består af et tyndt lag melamin, som beskytter det underliggende dekorpapir. Under dekorpapiret finder du 7-8 lag hårdpresset laminatpapir, med en samlet tykkelse på mindst 0,8 mm. Fiberpladerne, som anvendes til kernematerialet, består af genbrugstræ.
Resultatet er innovativt, stærkt og helt igennem praktisk.

Produktegenskaber

Sammenlign produkter

Tykkelser

Fibertops® leveres altid i 12 mm tykkelse.

Konstruktionen, i den træbaserede fiberplade, hvorpå laminaten limes, giver pladen høj densitet og styrke.

• 12 mm

 

Daglig brug

En bordplade i Fibertops® er utroligt let at vedligeholde. Den daglige rengøring klarer du med en karklud opvredet i varmt vand. De mange små slag og stød, der følger med dagligdagen i køkkenet, tåler Fibertops® også.

Særligt Fibertops® med en glat eller blank overflade, kan dog være modtagelige for ridser. Vær derfor opmærksom, når du flytter spækbrætter, bestik, skåle og andet hen over bordet.

Fibertops® tåler kortvarig kontakt med op til 110° varme genstande. Alligevel anbefaler vi, at du altid bruger afsætningsrist eller bordskåner.

Designdetaljer

Fibertops® giver med sin tykkelse på bare 12 mm, en lethed til dit design. Du har, med frit valg af alle vore laminater, mulighed for at finde præcis det design, der harmonerer med din personlige stil og dit hjem. Den sorte kant, der udgør pladens fiberkerne, tilføjer et stilfuldt touch, der passer særligt godt til moderne køkkendesigns.

Fibertops® leveres skarp i top af alle synlige kanter og med en lille afrunding på kantens underside.

Farver og strukturer

Du kan få din Fibertops®-bordplade i alle vore laminat farver – altid med en sort kerne og en glat sort laminat, monteret på undersiden.

Ud af alle disse farver og mønstre, har vi valgt 15 af vore mest populære laminater ud, som vort standard Fibertops® sortiment.

Hvis du ønsker det, er det muligt både at vælge overflade- og underside-laminat i lige nøjagtig den farve du syntes matcher din stil og dit hjem.

 

Vaskemontering

I en Fibertops® plade kan din vask monteres underlimet. Limningen er stærk nok til at modstå et samlet tryk på over 150 kg. Du har et bredt udvalg af vasketyper, designs og størrelser at vælge mellem.

Underlimet vask