LOG IND
LOG UD

Profil

Vi drives af faglig stolthed

Arbejdsglæde og faglig stolthed fylder utroligt meget hos DFI-Geisler. Det afspejler sig bl.a. i, at vi har rigtig mange erfarne medarbejdere. Og rigtig mange jubilæer.

Vi kender kun én kvalitet. Den bedste!

Fra start til slut i produktionen af din bordplade har vi fokus på kvaliteten. Det gælder, når vi måler og laver arbejdstegninger. Det gælder, når vi skærer hvert eneste snit. Det gælder, når vi monterer din vask. Det gælder, når vi pakker pladen godt ind og gør klar til at sende. Og det gælder, når vi sørger for, at din bordplade monteres helt efter forskrifterne – og helt perfekt.

Vi er verdensmestre i at skabe individuelle bordplader

Der skal mange forskellige kompetencer til for at levere personlige bordplader. Ud over selve fremstillingen og efterbehandlingen har vi derfor også nogle af branchens dygtigste medarbejdere, når det handler om at opmåle, tegne, dimensionere og montere.

Vi tilbyder at løse hele opgaven for dig

Med vores Tryghedspakke tilbyder vi at tage hånd om hele processen. Fra opmåling af dit køkken til levering og montering af dine nye bordplader. Det udfører vi dagligt i hele Skandinavien.

Vores Mission

”Vi skaber kundetilpassede bordplader, der styrker kundernes markedsposition gennem udvalg, kvalitet, service og bæredygtighed.”

Vores Vision

”Vi vil være vores forhandleres mest værdiskabende partner ved en samlet vurdering af udvalg, kvalitet, service og bæredygtighed.”