LOG IND
LOG UD

 Core

Et godt valg, hvis du vil have fuldkommen kreativ frihed. Med Core kender mulighederne ingen grænser. Du kan derfor få eksklusive bordplader, kogeøer og broløsninger i præcis den form og det design, du drømmer om. Helt uden synlige samlinger. Samtidig får du en bordplade, der med et minimum af vedligeholdelse, bevarer sit flotte udseende år efter år.

Hvad er Core?

Core er et tysk produceret akryl baseret solid surface materiale med enestående dimensions stabilitet. Tykkelsen på 10 mm giver stabilitet til eksklusive køkken- og badeværelsesbordplader, men kan også bygges op til en plade på op til 60mm i tykkelsen.

Core er let at rengøre, kan repareres og det er muligt at lave skjulte samlinger. Overfladen fremstår mat og blød samtidig med at den er meget lukket.

Core vask billede

Produktegenskaber

Sammenlign produkter

Tykkelser

(Core • 10 mm • 20/30 mm • 40 mm • 60 mm)

Daglig brug

Når det kommer til den daglige brug og slitage, er Core ganske enkelt en drøm. Materialet modstår eksempelvis uden problemer små slag og stød. Varme gryder og pander bør dog aldrig komme i direkte berøring med pladen.

Det patenterede kompositmaterialet er fuldkommen lukket og helt uden porrer. Du behøver derfor aldrig bekymre dig om, at spildte væsker skal resultere i skjolder og rander (selvom vi stadig anbefaler, at du tørrer især rødvin og andre farvende væsker op med det samme).

Skulle du få synlige ridser, varmemærker eller andre skader, kan Core repareres på stedet af en specialuddannet fagmand og blive fuldkommen som ny. Og da pladerne er gennemfarvede, vil en slibning eller anden reparation stort set aldrig efterlade synlige tegn.

 

Designdetaljer

Core kan formes i en hvilken som helst 3D-form under opvarmning. Det er således muligt at skabe selv komplekse designmæssige detaljer efter ønske.

Når forskellige elementer i Core limes sammen, vil montørens efterfølgende slibning og polering gøre overgangen stort set usynlig. Bordplader i uendelige længder og broløsninger uden synlige samlinger, er med andre ord, alt sammen inden for det muliges køkkenkunst.

Vaskemontering

Du kan få planlimet, underlimet eller underfræst et stort udvalg af forskellige stålvaske og kompositvaske fra vores sortiment.

Planlimet

Vask og bordplade er i niveau, og overgang fuges med silikone

Underlimet/ret

Hele bordpladens tykkelse er synlig rundt om vasken.

Underfræsning

Vask monteres ca. 2,5 mm under bordpladens fasede overkant.