Linoleum

Et godt valg, hvis du vil have et elegant overflademateriale, der er kendt for sin elegance og holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design samt de naturlige ingredienser. Linoleum er et bæredygtigt valg. Linoleum forener en satinmat overflade med en varm, fin tekstur, så den enkelte bordplade får et meget karakteristisk og individuelt design og udtryk, som er helt unikt.
Linoleums opbygning og overflade betyder, at materialet opnår en flot patina med tiden.

Hvad er Linoleum?

Linoleum fremstilles af meget fintmalet linoleumsgranulat, der er fremstillet af ren oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Linoleum fremstilles vha. en kalander proces, hvor materialet valses ud på en imprægneret papirbagside. Som finish bruges en vandbaseret, tværbundet akrylfinish, der beskytter overfladen.

Produktegenskaber

Sammenlign produkter

Tykkelser

Linoleum kan monteres på 3 forskellige tykkelser spånplade. Du kan derfor opnå præcis det udtryk, du drømmer om.

• 20 mm

• 30 mm

• 40 mm

Daglig brug

Du finder ganske enkelt ikke et mere rengøringsvenligt og vedligeholdelsesfrit materiale end laminat. Den daglige aftørring klares nemt med en blød karklud opvredet i varmt vand uden rengøringsmidler. Laminaten er samtidig særdeles stærk og tåler derfor uden problemer en hektisk dagligdag med utallige små slag og stød. Vi anbefaler altid, at du bruger afsætningsrist eller bordskåner til dine varme gryder og pander. Også selvom laminaten tåler kortvarig kontakt med op til 110° varme genstande.

Designdetaljer

Linoleum er et elegant overflademateriale, der er kendt for sin elegance og holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design samt de naturlige ingredienser – et bæredygtigt valg. Linoleum forener en satinmat overflade med en varm, fin tekstur, så den enkelte bordplade får et meget karakteristisk og individuelt design og udtryk, som er helt unikt.

Linoleums opbygning og overflade betyder, at materialet opnår en flot patina med tiden. Ridser og brugsmærker vil forekomme ved normalt brug i køkkenet.

Farver og strukturer

Vores sortiment af linoleums farver strækker sig over 10 smukke og varierede farver. Så uanset om du er på jagt efter en lys, mørk, diskret eller fremtrædende plade, så finder du det her hos os.

Se hele vores linoleum sortiment

Vaskemontering

Vasken planlimes i nedfræsning, så vask og bordplade er i niveau. I overgangen fuges med silikone.

Vaske er ikke 100% plane, så der kan forekomme ”flimmer” i flangen.

Bemærk: Vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

Planlimet vask