LOG IND
LOG UD

Linoleum

Linoleum er det elegante valg, når du vil have en bordplade med et karakteristisk udtryk. Linoleum er samtidigt det naturlige og bærdygtige valg, af høj kvalitet. Den satinmatte, varme og bløde overflade, indbyder til et skønt køkkenliv.
Linoleums opbygning og overflade betyder, at materialet opnår en flot patina med tiden.

Hvad er Linoleum?

Linoleum fremstilles af meget fintmalet linoleumsgranulat, der er fremstillet af ren oxideret vegetabilsk linolie og naturlig harpiks, tilsat træmel, kalk og farvepigmenter. Linoleum fremstilles vha. en kalander proces, hvor materialet valses ud på en imprægneret papirbagside. Som finish bruges en vandbaseret, tværbundet akrylfinish, der beskytter overfladen.

Produktegenskaber

Sammenlign produkter

Tykkelser

Linoleum kan monteres på 3 forskellige tykkelser spånplade. Du kan derfor opnå præcis det udtryk, du drømmer om.

• 20 mm

• 30 mm

• 40 mm

Daglig brug

For at forhindre fastsiddende pletter anbefales det at bruge bordskånere under urtepotteskjulere, vaser, kopper, glas etc. Opstår der alligevel pletter, er det vigtigt at fjerne dem så hurtigt som muligt for at forhindre at de trænger ned i materialet. Overfladen skaI rengøres med et neutralt rengøringsmiddel opløst i vand.
Hvis ovennævnte behandling ikke hjælper, kan pletter evt. fjernes ved at sætte overfladen i blød i vand med DFI-GEISLER linoleumspleje i ca. 5 minutter. Skrub efterfølgende forsigtigt med en svamp, klud eller lign. Afslut med at tørre det snavsede vand op med en klud.

Designdetaljer

Linoleum er et elegant materiale, der er kendt for sin holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design. Med produktets indhold af naturlige ingredienser, er linoleum samtidigt et bæredygtigt valg. Den satinmatte overflade udstråler varme og ro og den fine tekstur i materialet, giver den enkelte bordplade et meget karakteristisk og unikt udtryk.

Opbygningen i linoleummets overflade, betyder at materialet opnår en flot patina med tiden. Ridser og brugsmærker vil forekomme ved normalt brug i køkkenet.

Farver og strukturer

Vores sortiment af linoleums farver strækker sig over 10 smukke og varierede farver. Så uanset om du er på jagt efter en lys, mørk, diskret eller fremtrædende plade, så finder du det her hos os.

Vaskemontering

Ønsker du vask i din linoleumsplade, leveres den altid planlimet.  Det betyder at vask og bordplade er i niveau. Overgangen fuges med silikone.

Vaske er ikke 100% plane, så der kan forekomme ”flimmer” i flangen.

Bemærk: Vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

Planlimet vask