LOG IND
LOG UD

Tryghedspakke

TRYGHEDSPAKKE

En tryghedspakke er en ydelse som omfatter opmåling og montering af bordplader.
Bordpladerne er en vigtig del af dit nye køkken, og vi ønsker at du skal forstå hele processen omkring tryghedspakken.
I denne folder kan du læse hvordan tryghedspakken fungerer. Skabene i køkkenet skal være monterede før vi kan
starte. Derefter kommer en certificeret montør hjem til dig for at tage mål til dine nye bordplader
(kun ved tryghedspakke 1 og 2).
Efter kontrolmåling produceres dine bordplader ud fra de faktiske mål. Efter 10-12 arbejdsdage* kommer montøren tilbage og monterer de special producerede bordplader, som er tilpasset til lige netop dit køkken.
*) Med forbehold for skaffevarer, stålordrer samt produktionskapacitet. Der må også forventes længere leveringstid i spidsbelastede perioder som fx ferieperioder.

TOLERANCER

Ved en tryghedspakke bliver dine bordplader produceret efter netop de mål dit køkken har. Der vil altid være
tolerancer på mål, farver og struktur. Dette særligt på stenprodukter.
 MÅLTOLERANCER
Som producent af dine bordplader forholder vi os til følgende tolerancer med tanke på opmåling, produktion og montering af bordpladerne:
• Bordplader +/– 2 mm
• Overhæng ved låger +/– 2 mm
• Overhæng ved gavl +/– 2 mm
• Placering af vask +/– 2 mm
• Placering af kogeplade +/– 2 mm
• Udskæringer +/– 2 mm
• Fugebredde 5 mm +/– 2 mm
(Kan være bredere i massivtræ, da træet skal kunne arbejde)

 

 

EFTER MONTERING AF BORDPLADERNE

Efter færdigmontering, inklusiv fugning, såfremt vægge er klar til fugning
og dette oprindeligt er bestilt, sender vi en afslutningsrapport pr. mail.
Hvis vi ikke modtager en tilbagemelding fra dig i løbet af 3 arbejdsdage
betragtes montagen som godkendt.

 

SÅDAN FUNGERER PROCESSEN HOS DIG

OPMÅLING OG MONTERING AF DINE NYE BORDPLADER

STEP 1INDLEDENDE INFORMATION

Når du har bestilt dit nye køkken med bordplader, inklusiv en tryghedspakke, vil du modtage en mail med information om hvilken uge som er aktuel for opmåling af dit køkken. Mailen kommer direkte fra producenten – DFI GEISLER A/S.

STEP 2BOOKING AF OPMÅLINGEN

Du vil blive kontaktet på telefon ca. 5 dage før opmåling for at aftale den præcise dato. Vi booker i et interval på 4 timer. Det betyder, at vi for eksempel angiver at vi kommer mellem kl. 09:00 og 13:00.
Ønsker du at opmåleren skal kontakte dig før besøget, må du aftale dette direkte ved bookning. Du modtager en bekræftelse på mail, når tidspunkt for opmålingen er aftalt.

STEP 3DIN FORBEREDELSE FØR OPMÅLINGEN

For at opmåleren skal kunne udføre en korrekt opmåling er det vigtigt at alle skabe og gavlsider er færdig monteret. Såfremt det er et eksisterende køkken vi skal udføre opmålingen på, er det vigtigt, at de eksisterende
bordplader er afmonteret. Det første opmåleren gør, er at kontrollere at skabene er korrekt monteret med max. 2 mm tolerance. Skabene skal være fastgjort i væggen, de skal stå i vater og have en ret linje i front. En tryghedspakke inkluderer opmåling og montering af bordplader og eventuelt stænkpaneler over bordpladerne. Den omfatter ikke hylder og lignende.

 

STEP 4OPMÅLINGEN

Skulle opmåleren i forbindelse med opmålingen opdage udskæringer, ændringer på bordplade mål i forhold til det bestilte eller andre ting som medfører ændringer i prisen du har fået af butikken, vil butikken blive informeret om dette, og de opdaterer derefter prisen.
I forbindelse med opmålingen vurderer opmåleren, hvordan de færdige
bordplader leveres ind i boligen.
Såfremt adgangsforholdene til boligen kræver kran eller ekstra personale
til transport og montering på grund af bordpladernes vægt eller størrelse, kommer de faktiske omkostninger for dette som et tillæg på tryghedspakkeprisen.
Vi skal gøre opmærksom på, at eventuel kameraovervågning af arbejdsrummet SKAL adviseres overfor vores montør, inden arbejdet påbegyndes. Husk at optagelser/billeder fra overvågning er privat materiale, og må ikke deles offentligt uden vores samtykke i henhold til gældende dansk lov.

STEP 5:  BOOKING AF MONTERINGSDAG

Efter opmåling starter produktionen af bordpladerne. 10 til 12 arbejdsdage* efter opmåling er bordpladerne klar til selve montering.
Ca. 5 arbejdsdage før montering, vil du blive kontaktet telefonisk for yderligere information om dato og tidspunkt for monteringen.
*) Med forbehold for skaffevarer, stålordrer samt produktionskapacitet. Der må også forventes længere leveringstid i spidsbelastede perioder som fx ferieperioder.

STEP 6MONTERING

Der kommer typisk to montører for at forestå selve monteringen af de nye bordplader. Montørerne vil først kontrollere, om der er transportskader på pladerne. Herefter monteres bordpladerne, inklusiv fuger i ende- og bagkanter, forudsat at væggene er klar til fugning. Fugningen udføres altid med sort, hvid eller grå fugemasse.
Er der bestilt planlimning af kogeplade udføres dette også af montøren. Dette forudsætter at kogepladen er monteringsklar. Det er ikke muligt at planlime kogeplade med emfang for vores montører, da dette oftest
kræver installation af VVS og el.
Bemærk: Montøren tilslutter ikke vand eller nogen form for elektricitet.

Monteringsarbejdet afsluttes ved at bordpladerne rengøres og der laves en slutkontrol af både plader og montering. Det er meget vigtigt at du sørger for afdækning af gulvet, da vores montører af sikkerhedsmæssige
grunde benytter sikkerhedssko. Afdækningen på gulvet skal være fast og skridsikker.