LOG IND
LOG UD

Grønnere bordplader

Hos DFI-Geisler hviler vi ikke på de bæredygtige laurbær. Tværtimod arbejder vi hele tiden på at gøre vores produkter endnu mere miljørigtige og bæredygtige. Det var derfor også et stort og vigtigt skridt, da vi som den første danske bordpladeproducent fik FSC-certificeret alle vores laminatbordplader.

Grønnere laminatbordplader

Siden september 2020 har DFI-Geisler udelukkende anvendt FSC-certificerede spånplader i produktionen af laminatbordplader. Og da vi hvert år sender næsten 60.000 bordpladesæt ud af fabrikken, og da disse plader omtrentligt udgør halvdelen af vores samlede salg, bidrager FSC-certificeringen i høj grad til at gøre produktionen af bordplader endnu grønnere.
De nye certificerede spånplader fremstilles hovedsageligt af lim og træspåner. Spånerne kommer dels fra FSC-certificerede skove og dels fra en stadig større andel af genbrugstræ.
Pladerne produceres i Danmark. Det reducerer transporten betragteligt og er yderligere med til at sænke CO2-aftrykket.

Grønnere massivtræ og spånplader

Allerede i 2013 blev DFI-Geisler FSC-certificeret på alle de bordplader, vi fremstiller i forskellige sorter af massivtræ.
Ved at tage skridtet fuldt ud og udelukkende anvende FSC-certificeret træ, både som massivtræ og spånplader, lever vi nu i endnu højere grad op til forbrugernes forventninger. Ikke alene i forhold til kvaliteten, men også i forhold til, at hver eneste bordplade er produceret på en forsvarlig og bæredygtig måde.

Hvad er FSC®?

FSC er en internationalt anerkendt mærkningsordning for træ og papir. Ordningens formål er at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove, ligesom ordningen sætter fokus på skovarbejdernes sikkerhed, lønforhold og sociale rettigheder.