LOG IND
LOG UD
Leveringsproblemer – Intra vaske
3. July 2019
GRATIS BORDPLADER TIL DIN UDSTILLING!
18. February 2020
Show all

2020 Prisliste

Vores prisliste 2020 med alle opdateringer af Skandinaviens bredeste sortiment inden for bordplader til køkken og bad er nu klar til download her fra siden.

Prislisten indeholder en lang række spændende nyheder. Nedenfor findes et udpluk af de væsentligste nyheder:

Kompositsten

12 kompositsten udgør en helt ny serie: Prime Collection. Såvel pris som design gør, at vi forventer os meget af den nye serie af sten. Farvemæssigt spænder Prime Collection fra de helt lyse sten, til stormønstrede sten og til de helt mørke nuancer.

Vores nye White Sky kompositsten (marmor look) har allerede fået meget opmærksomhed, og har langt bedre brugsegenskaber end den naturlige marmor. Farven passer rigtig godt ind i de populære nordiske trends, som vi ser overalt i øjeblikket.

Corian & Core

Vores lagersortiment i Corian og Core er blevet tilpasset. Det er nu også muligt at få trækanter i eg underlimet i Core. Den underlimede trækant i den nye Core (Pure Grey) fremstår særdeles elegant i det moderne hjem.

Leveringer

For at reducere tunge løft hos vores transportører og for at give en mere sikker levering uden fragtskader, vil alle plader over 50 kg, eller plader der er længere end 4 meter blive leveret på buk. Dette gælder kun ordrer modtaget efter 1. januar 2020.

Vi har forsøgt at hjælpe og gøre det enkelt, at beregne en bordplades vægt. I toppen af vores hjemmeside har vi udviklet en brugervenlig vægtberegner, der straks beregner bordpladens vægt. Se mere på www.dfi-geisler.com/vaegt-beregner/

Jeres Key Account Manager kommer gerne forbi butikken for at gennemgå alle nyhederne i detaljer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i 2019. Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår, ser vi frem til et fortsat rigtigt godt samarbejde i 2020.

Med venlig hilsen

DFI-GEISLER A/S