Ny salgschef hos DFI-GEISLER A/S
27. October 2017
Fremtiden er trådløs
1. February 2018
Show all

Produktnyheder 2018

Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Produktnyheder 2018

Laminat

Vores brede sortiment af laminater fortsætter uændret. Vi tilbyder fortsat mere end 80 forskellige decors i vores standardsortiment. Vores sortiment af ABS kanter udvides igen, således at vi nu tilbyder 1,5mm ABS kanter til hele 54 af vores laminater.

Vores gennemfarvede Solid Core laminatkollektion tilpasses. Sortimentet af 0,8mm gennemfarvede laminater udvides til nu 7 forskellige decors. Sortimentet i 1,2mm gennemfarvede laminater udgår.

 

 

 

 

 

 

Kompaktlaminat

Der kommer 2 nye farver i kompaktlaminat. Laminat 2273, som er en lys stenmønstret laminat, kommer nu også som en kompaktlaminat med en sort kerne. Den får nr. 430 og findes i prisgruppe 1. Yderligere tilføres en ny hvid kompakt laminat med ruflet overflade ind i sortimentet i prisgruppe 3 med bestillingsnummer 415.

Farve 870 og 330 udgår af sortimentet.

 

Massivtræ

Mange kunder søger det naturlige skandinaviske look når valget falder på bordplader i massivtræ. Her har ask været et godt og sikkert valg i mange år. For at give pladerne endnu mere liv, har vi valgt at tage Brunkernet Ask ind i sortimentet. Det er som normal ask, men med stave i en flot varm farve. Der ses tydeligt en variation i de brunlige farver fra stav til stav.

 

Natursten og marmor

Der har været en stor efterspørgsel efter Nero Marquina marmor. Den ægte Nero Marquina marmor har dog desværre mange ulemper med hensyn til porøsitet og vedligeholdelse. Vi har i stedet valgt Via Lattea, som har samme look med en mat overflade, men med bedre produktegenskaber.

Yderligere har vi taget Verde Guatamala, som er en grøn marmor,

ind i sortimentet. Denne er også med en mat overflade.

 

 

 

 

 

Keramik 

De enestående egenskaber for keramik er for alvor ved at blive  slået fast hos forbrugerne. Den store efterspørgsel efter keramik medfører at vi udvider sortimentet til hele 11 forskellige farver.

 

En anden spændende nyhed er en porcelænsvask opbygget med keramik indvendigt, så vask og bordplade har samme overflade.

Nyhederne er meget præget af marmor imitationer, hvor keramikkens brugsegenskaber er på et helt andet niveau end de naturlige varianter. Yderligere har vi vores leverandør udviklet en ny overflade til vores helt hvide Arctic White, hvilket gør den væsentligt nemmere at vedligeholde.

Dekton

Cosentino, der producerer Dekton, udvikler løbende meget på produktet. Vores nuværende sortiment i 20mm udvides nu derfor med både 12mm og 30 mm i de fleste farver.

 

Komposit sten

Vi fortsætter med at tilbyde det samlede brede sortiment fra Silestone, hvor vi nu er lagerførende med hele 13 forskellige farver.

 

Core og Corian

Vi har i en del år haft Core produktet i vores Fokus- og erhvervssortiment. Core er et mineral produkt, som er et prisrigtigt alternativ til Corian. Efterspørgslen har været stigende, og vi har derfor valgt også at gøre det til en del af vores standardsortiment.

Core leveres i 4 forskellige decors og et stort udvalg i vaske til både køkken og bad.

Vi tilbyder fortsat samtlige farver fra Du Pont Corian’s meget brede sortiment.

 

Vaske

DFI-GEISLER kommer også med spændende nyheder på vaskefronten i 2018. Sortimentet er opdateret med nye spændende vaske fra Europas førende vaske producenter. Yderligere er vaske fra den svenske producent Deco Steel blevet en del af vores standard sortiment.

Vi håber meget, at vil tage godt imod den nye prisliste. Yderligere eksemplarer kan bestilles hos salgskontoret eller hos jeres konsulent, der også gerne møder op i butikken til en detaljeret gennemgang af såvel prisliste som alle produktnyheder.

Opdatering af jeres tegneprogrammer er klar til download fra dags dato.

 

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke for et godt samarbejde i 2017 og ønske alle en god jul samt et godt og fremgangsrigt nytår.

Med venlig hilsen

DFI-GEISLER A/S

Lars Langkjær

adm. direktør