Samarbejdspartnere

Vi har en stor egenproduktion, som vi supplerer med produkter i høj kvalitet fra udvalgte samarbejdspartnere. Vi stiller store krav til vores partneres stabilitet og leveringssikkerhed. Vi er meget bevidste om, at det er vigtigt for vores kunder – og i sidste ende forbrugerne – med høj leveringssikkerhed.

Samarbejdspartnere

Cosentino er en innovativ, spansk producent af markante overflader, der inspirerer til kreative indretningsløsninger – og skaber rammerne omkring moderne design og arkitektur over hele verden.

De teknologisk avancerede overflader, som markedsføres under de 3 markante brands, Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino®, har en høj brugsværdi og slidstyrke og egner sig både til private hjem og offentlige områder – både inden- og udendørs.

Unikt design inspireret af markante naturmaterialer og målrettet moderne hverdagsliv …

Intra tilbyder et bredt program af køkkenvaske af høj kvalitet i mange størrelser og design – med forskellige praktiske funktioner og detaljer. Tag dig god tid til at vælge den helt rigtige model – og oplev glæden ved Intras kvalitet hver dag i mange år fremover.

Blanco betragter køkkenvasken som en arbejdsstation, der skal opfylde individuelle behov. På den baggrund udvikler Blanco multifunktionelle vaske, der kan kombineres i et utal af varianter – og imødekomme personlige ønsker.

Franke har mere end 70 års erfaring med at producere køkkenvaske med vægt på kvalitet, funktionalitet og design. Alle vaske opfylder kravene til moderne arbejdsbetingelser – og udvalget sikrer løsninger for enhver smag.

Strand vvs er et svensk firma, der igennem mange år har produceret kvalitetsvaske med fokus på design og lang levetid.

Lavabo tilbyder et program af vaske til badeværelset i forskellige størrelser og design.