Fremtiden er trådløs
1. February 2018
Travlhed, Stolthed og Sikkerhed
28. May 2018
Show all

Pressemeddelelse: Rekord resultat

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Danska. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Bordpladeproducenten DFI-GEISLER lander igen rekordresultat

Skandinaviens førende bordpladeproducent DFI-GEISLER fra Mors har netop offentliggjort regnskabet for 2017. Det viser et resultat på 30,5 mio. kr. det største overskud i DFI-GEISLERS historie.  Virksomheden fortsætter væksten i 2018 og har påbegyndt ansættelsen af 10 nye medarbejdere.  

Skandinaviens førende bordpladeproducent, DFI-GEISLER fra Mors, kan igen præsentere et stærkt regnskab med positiv fremgang. Årets resultat lander på 30,5 mio. kr., og det er tæt på en firdobling af overskuddet fra 2010. Bruttofortjenesten blev i 2017 på 85 mio. kr.

”Vi er ganske godt tilfredse med årets resultat, og vi er glade for den positive udvikling, som vi har været igennem siden finanskrisen. Hos DFI-GEISLER er vi ikke kendte for at hvile på laurbærrene, så vi har allerede igangsat en strategiplan, som skal øge væksten her i 2018, hvor vi forventer to cifrede vækstrater,” fortæller Lars Langkjær, adm. Dir DFI-GEISLER.

DFI-GEISLER er en del af den svenske koncern Ballingslöv, og her er også positive meldinger til årsresultatet.

”Fra et koncernperspektiv så er det bestemt et tilfredsstillende resultat, som DFI-GEISLER kan præsentere. Både interne og eksterne kunder har bidraget til den positive udvikling, og forventningerne til den fortsatte vækst ser vi med glæde frem til,” siger CEO Lars Bay-Smidt, Ballingslöv International Danmark A/S.

Overtager produktion fra søsterselskab

Direktørens vækstplaner for 2018 er baseret på en netop indgået strategisk aftale med DFI-GEISLERs søsterselskab Ballingslöv AB i Sverige. Aftalen indebærer, at DFI-GEISLER overtager Ballingslöv AB’s egenproduktion af laminatbordplader, hvilket betyder en samlet stigning på ca. 500 laminatbordplader hver uge, som skal produceres og leveres fra fabrikken på Mors. En produktion der indtil i dag har ligget i Sverige.

”Det er meget positivt, at vi har fået denne store koncernopgave til Mors. Vi har været i dialog om opgaven i flere år, men vi har nu bevist, at vi er produktionseffektive og gearet til opgaven. Man bliver da stolt over, at det nu endelig lykkedes at komme så langt at det kan betale sig at flytte en så stor produktion til Mors frem for at producere det i Sverige. Det betyder, at vi fremover skal producere for ca. 20 mio. kr. laminatbordplader ekstra om året, og vi har derfor påbegyndt ansættelsen af yderligere 10 medarbejdere i produktionen,” fortæller Lars Langkjær.

Fremgang i køkkenbranchen

Virksomheden har i 2017 mærket det opsving, som hele køkkenbranchen har oplevet.

”Vores positive resultat for 2017 er et resultatet af mange års hårdt arbejde, dygtige medarbejdere og så har vi oplevet, at forbrugerne er begyndt at bruge lidt flere penge på bordpladerne, når de køber nyt køkken. Det mener vi selvfølgelig er en god ide, og det er jo ofte bordpladen, som tegner køkkenet, da en flot bordplade generelt løfter hele køkkenets udtryk. Vi kan se, at vores gennemsnitlige ordreværdi igen er steget fra år 2016 til 2017, så forbrugerne er begyndt at købe dyrere bordplader,” forklarer Lars Langkjær.

Samtidig er man hos DFI-GEISLER lykkedes med en række effektivitetsforbedringer, og de investeringer virksomheden har lavet i maskiner i de seneste år, kan nu aflæses på bundlinjen. Investeringerne i højteknologiske maskiner vil fortsætte i de kommende år, hvor produktionsfaciliteterne vil blive udbygget for at kunne fastholde de høje kvalitets- og leveringskrav, som DFI-GEISLER arbejder efter.

Fakta:

DFI-GEISLER ligger på Mors og er Skandinaviens førende bordpladeproducent

DFI-GEISLER leverer bordplader i alle materialer til køkken og bad

DFI-GEISLER har ca. 190 medarbejdere

DFI-GEISLER er ejet af den svenske koncern Ballingslöv International.

Årets resultat 2017: 30,5 mio. kr.

Bruttofortjeneste: 85 mio. kr.

Egenkapital: 68,4 mio. kr.


Yderligere oplysninger kontakt:

Lars Langkjær, administrerende direktør DFI-GEISLER. Tlf. 23 990 364 eller 72 312 316