LOG IND
LOG UD
Pressemeddelelse: Rekord resultat
1. May 2018
Vigtig information om Franke fragranit vask
1. June 2018
Show all

Travlhed, Stolthed og Sikkerhed

Tyvärr är denna artikel enbart tillgänglig på Danska. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vi har travlt!

– over hele linien!
 
Om det er det gode vejr ved vi ikke, men vi har rygende travlt i alle vores afdelinger. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, men det har derfor også været nødvendigt at tilpasse vores leveringstider. 
 
Vidste du, at du altid kan se de gældende leveringstider på vores hjemmeside? 

For at se leveringstider og andre relevante nyheder og menuer, skal du blot logge ind på vores hjemmeside og klikke på fanen “Min menu” øverst til højre.

Har du ikke tidligere været logget ind på vores hjemmeside, så kontakt din 

DFI Geisler account manager for yderligere information.

 

Anerkendelse og Stolthed

I weekenden afholdte KVIK deres traditionsrige årsfest for op imod 970 ansatte fordelt på 140 butikker. Til dette arrangement blev vi hos DFI Geisler vinderen af hele 3 flotte priser!

“Årets leverandør i Danmark”
“Årets leverandør i Belgien”

&
“Kvik supplier of the year 2017 globally”

De 140 KVIK butikker har internt stemt på deres favoritter til alle priser, og vi er derfor også ekstra stolte over at vores arbejde, fokus og engagement bliver bemærket og værdsat ude hos vores kunder!

Vi er frygtelig stolte over de flotte priser, og ser allerede nu frem imod at skulle forsvarer titlerne til næste år!

 

Øget sikkerhed

Nye tiltag i forbindelse med den nye persondataforordning (GDPR)
Eftersom de nye regler nu er trådt i kraft pr.d. 25 maj vil vi selvfølgelig gerne gøre opmærksom på, at vi selvfølgelig også har foretaget de nødvendige forholdsregler for at kunne imødekomme de nye regler.

få et overblik og læs vores cookie- og privatlivspolitik
 
Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsmails, kan du altid slette dig selv fra vores mailingliste i bunden af vores nyhedsbrev.