LOG IND
LOG UD
VIGTIG INFORMATION
6. November 2020
Leveringsproblemer – Blanco vaske
19. February 2021
Show all

2021 Prisliste

2020 har været et meget turbulent år for alle. Efter en hård opbremsning i det tidlige forår, er mange kunder glædeligvis vendt tilbage til Jeres butikker, og vi har nu rekordtravlt i vores produktioner hos DFI-Geisler.

Vores nye prisliste for 2021 indeholder en række nyheder og en generel opdatering af Skandinaviens bredeste sortiment inden for bordplader til køkken og bad.

Her er et udpluk af de væsentligste nyheder:

Laminat – komplet FSC certificeret sortiment

Vores fokus på at lave flotte matchende ABS kanter, og den fokus der er mod tyndere bordplader har gjort, at vores salg af postformede laminatbordplader er nede på et meget lavt niveau. Vi har derfor valgt at lade vores standardpostform udgå. Der er i stedet udvalgt 6 laminatfarver, hvor vi tilbyder en special postform med en radius 6 i top og bund og hvor laminaten går ca. 12mm ind på undersiden. Denne nye profil vil blive leveret fra ca. 1. april 2021.

Vi udvider tillige vores sortiment af stænkpaneler med 3 nye populære alu-farver.

Massivtræ

For at opnå et tyndere look og samtidig beholde formstabiliteten i pladerne, introducerer vi 20mm CLT (cross laminated timber) i vores nye sortiment. Disse plader er krydslimede i 3 lag, og er tilgængelige både som almindelig eg og i en rustik version med 3 gange så brede lameller. CLT-pladerne leveres i helt op til 5 meter i længden.

Sten

Prime Collection, som vi introducerede sidste år, har været en stor succes. Derfor tilfører vi yderligere 3 pris- og designrigtige farver til dette sortiment.

En meget spændende nyhed er Quartzite – der er en natursten med et meget spændende og nyt udtryk. Der er udvalgt 4 sten fra hele farvespektret.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i 2020. Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår, ser vi frem til et fortsat rigtigt godt samarbejde i 2021.

Med venlig hilsen

DFI-GEISLER A/S

Lars Langkjær

adm. direktør