Leveringsproblemer – Intra vaske
3. July 2019
Nyheder fra DFI-Geisler
2. December 2019
Show all

betterpeople A/S søger afdelingsleder til DFI-Geisler A/S

Er du en initiativrig og løsningsorienteret leder, som gerne udfordrer og tænker nyt? Har du gennemslagskraft, forståelse for både mennesker, trivsel og forretning, og motiveres du af at skabe succes og samarbejde på tværs af organisationen? Så finder du måske din næste stilling hos DFI-Geisler A/S.

DFI-Geisler A/S er Skandinaviens førende producent af køkkenbordplader i alle materialer. Virksomheden er pæredansk og har gennem flere årtier leveret individuelle bordplader til mere end én million køkkener.

Ansvar, ledelse og udvikling
Som afdelingsleder bliver du ansat i en nyoprettet stilling med direkte reference til virksomhedens CEO, og du får en plads i ledergruppen. I stillingen får du til opgave at lede fire erfarne og engagerede teamledere, der beskæftiger ca. 30 medarbejdere inden for kundeservice og ordrebehandling. Det er et spændende og alsidigt job, hvor dine primære opgaver bliver at sikre trivsel og udvikle salgskontoret, herunder forbedre og følge op på KPI’er, optimere effektiviteten og udvikle kunderejsen. Du får desuden til opgave at sikre et endnu bedre tværgående samarbejde og skabe rum for læring og videndeling i hverdagen. Som afdelingsleder fungerer du som fælles drivkraft i samarbejdet med øvrige afdelinger. 

Handlekraftig, løsningsorienteret og engageret leder
Dine kvalifikationer har du opnået gennem en relevant uddannelse efterfulgt af minimum 3 års erfaring med ledelse og personaleansvar. Har du erfaring med digitalisering og flair for IT, er det et stort plus. Vigtigst er dog, at du har forståelse for mennesker, forretning og organisatoriske processer, kan se muligheder – og ikke er bange for at tage initiativ og handle på dem. Som person og leder er du en do’er, der både evner at gå forrest, uddelegere, involvere og skabe motivation blandt dine medarbejdere. Du har gennemslagskraft, er ikke bange for udfordringer, og din tilgang til opgaverne er løsningsorienteret. Du har gode samarbejdsevner, er engageret og handlekraftig, og du motiveres af at se succes skabes på tværs af organisationen.

Et fagligt stolt vinderhold
DFI-Geisler A/S er en sund og ambitiøs virksomhed, der bygger på velfungerende processer. Du bliver en del af en flad virksomhedsstruktur, og du vil opleve en åben kultur, hvor fællesskab og faglig stolthed udgør kernen, og hvor der er tradition for fastholdelse af medarbejdere. Du bliver en del af et vinderhold, som står stærkt på altid at levere den bedste kvalitet, og hvor ”den rigtige bordplade er det halve køkken. Mindst.”  

Rekrutteringen varetages af betterpeopleDa stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail cb@betterpeople.dk eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. 

(C) betterpeople A/S